„Atsakingo šeimininko akademija“: žinios ir patirtis

2017 Spalis 10 d.

 

Lietuvos kinologų draugijos Mokymo centro komanda jau ne pirmus metus vykdo įvairias švietimo programas.

Jos apima vaikų švietimą mokyklose ir vasaros stovyklose, edukacinius - pramoginius renginius šunų parodose ir miestų šventėse, šunų veisėjų mokymus, tarptautines kinologinio švietimo konferencijas ir kitus renginius.

Kartu su Vilniaus m. savivaldybe Mokymo centras jau ne pirmus metus organizuoja ir nemokamų paskaitų ciklą būsimiems ir esamiems šunų šeimininkams.

Džiugu, kad kinologinio švietimo idėją taip pat palaiko Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba bei Lietuvos smulkiųjų gyvūnų veterinarijos gydytojų asociacija.

Šis kinologinio švietimo projektas – „Atsakingo šeimininko akademija“ jau gali pasigirti savo tradicijomis, visuomenės jis taip pat labai palankiai vertinamas.

Mokymo centro komandos nuomone, tik per švietimą įmanoma padidinti šeimininkų atsakomybę ir tuo pačiu pasirūpinti gyvūnų gerove.

Ne baudos, vienkartinės triukšmingos akcijos keičia situaciją, o žinios, dalijimasis gerąja patirtimi ir meilė gyvūnams augintiniams.

Būtent todėl 2017-ųjų spalio 11 dieną „Atsakingo šeimininko akademija“ vėl atveria duris šunų mylėtojams.

Išklausiusieji visas penkias paskaitas apie šuns pasirinkimą, socializaciją, mitybą, priežiūrą ir gerovę lapkričio 15 d. gaus mokymų baigimo pažymėjimus.

Kartu su jumis mes sukursime gyvūnus mylinčią šalį!

Post scriptum: registracija į šias paskaitas jau baigta, po Naujųjų metų Akademija ir vėl pakvies šunų mylėtojus (sekite informaciją).