Besidomintiems kaniterapija: paskaita apie vaikų autizmą

2015 Kovas 22 d.

 

Kaniterapijos asociacija kartu su LKD Mokymo centru balandžio 24 d., penktadienį, organizuoja  paskaitą „Ką reikia žinoti apie autizmą ir kitus dažniausius vaikų raidos sutrikimus, prieš pradedant užsiėmimus su šunimis“.

Paskaitoje bus aptarta, ko užsiėmime, kuriame dalyvauja specialiai paruošti šunys, su vaikais negalima daryti, kokių dirgiklių vengti, kas gali išgąsdinti raidos sutrikimų turinčius vaikus, kaip tokiais atvejais elgtis ir pan.

Paskaitą skaitys Vilniaus universiteto Filosofijos fakulteto psichologijos daktarė, doc. Vilmantė Pakalniškienė. Jos mokslinių tyrimų sritys – raidos psichologija, tėvų ir vaikų santykiai šeimoje, draugų įtaka vaikų elgesiui, virtualiosios erdvės psichologija.  

V.Pakalniškienė taip pat domisi terapinėmis šunų savybėmis, yra kaniterapijos asistentė, Kaniterapijos asociacijos narė, augina du vižlus.

Paskaitos pradžia – 17.30 val., planuojama trukmė – 2 val.

Maloniai kviečiame registruotis iš anksto e.paštu info@kaniterapija.eu (nepamirškite prisegti pavedimo kopijos). Mokėjimas už paskaitą - tik pavedimu per banką.

Paskaita vyks LKD Mokymo centre, Visorių g. 8, Vilnius.

Dalyvavimas Kaniterapijos asociacijos nariams – nemokamas, kitiems klausytojams – 30 eurų.

Mokėjimo rekvizitai:
Kaniterapijos asociacija
Visorių g. 8, Vilnius, LT- 08300 Vilnius.
SEB bankas, ats. sąskaitos nr. LT197044060007919224.

Anos Menčiūnienės nuotr.