Druskininkuose vyks gyvūnų globos šventė

2015 Rugsėjis 9 d.

 

Kiekvienais metais spalio 4-ąją visame pasaulyje minima Pasaulinė gyvūnų globos diena. Jos misija – pagerbti visas gyvybės formas, padėkoti gyvūnams už jų svarbą žmonių gyvenime.

Pasaulinę gyvūnų dieną švenčia visų nacijų, religijų, politinių pažiūrų ir ideologijos žmonės, kuriems rūpi gyvūnai. Ši ypatinga šventė spalio 3 - 4 d. bus minima ir Druskininkuose. Visą savaitgalį ir didelius, ir mažus džiugins, stebins, žavės bei įtrauks daugybė veiklų bei pasirodymų.

Šventės metu jūsų lauks kraują kaitinančios šunų jėgos sporto varžybos; pažintis su stipriausiais Lietuvoje ir visoje Europoje keturkojais sportininkais; mažylių lenktynės, kuriose varžysis šuniukai iki 1 metų amžiaus; mankšta su šunimis, kurios metu kvalifikuoti treneriai mokys, kaip sportą namuose paversti smagiu žaidimu, naudingu ne tik jums, bet ir jūsų keturkojui; dresuotų šunų pasirodymai; mažųjų kinologų erdvė, kurioje visi visi galės piešti, karpyti, žaisti, sužinoti daugiau apie saugų elgesį su gyvūnais; ...

Ir dar daugybė smagių ir įdomių dalykų.

Renginio metu specialiais prizais taip pat bus apdovanoti aktyviausiai su augintiniais judėję iššūkio DRUSKININKŲ ŠUNYS - EIME Į LAUKĄ laimėtojai.

Renginio metu žiūrovai, atvykę kartu su savo šunimis, turi užtikrinti savo augintinių ir kitų dalyvių saugumą. Visi šunys turi būti vedami su pavadėliais, būti paskiepyti ir, esant būtinybei, su antsnukiais. Taip pat prašome surinkti savo šunų išmatas.

Šventės vieta – Vienkiemių g. 3, Jaskonys, restorano ROMNESA teritorija.

Informacija apie renginį http://www.weightpulling.lt