Jaunųjų kinologų studija kviečia vaikus

2015 Sausis 12 d.

 

Myli šunis, domina kinologinė veikla, nori sutikti daugiau bendraminčių ir esi neabejingas savanorystės idėjai – Jaunųjų kinologų studija VILNIUJE laukia tavęs!

Po kelerių metų pertraukos savo veiklą vėl atnaujina Jaunųjų kinologų studija (JKS) ir kviečia vaikus ir jaunuolius (8-18 metų), kurie domisi ir myli šunis, nori dalyvauti kinologų projektuose, šunų parodose bei kt. renginiuose.

Kviečia tuos, kurie nori daugiau sužinoti apie šunų auklėjimą, priežiūrą ir auginimą, gyvūnų gerovę, sportą ir turiningą laisvalaikį su šunimi bei daug kitų įdomių dalykų.

Ir visai nesvarbu, jei tu neturi šuns – daug svarbiau, kad myli šunis!

Ką veiks Jaunųjų kinologų studija?

JKS lankantys vaikai mokysis apie šunis, jų elgsenos ypatumus, sužinos apie gyvūnų poreikius, priežiūrą, skirtingų šunų veislių subtilybes, bendraus su įvairių kinologijos sričių profesionalais, kurs bei įgyvendins įvairius projektus.

Kartu su kitais šunų mylėtojais jie organizuos ir dalyvaus kinologų renginiuose, padės šunų parodų organizatoriams, supažindins visuomenę su atsakinga šunininkyste, rūpinsis šunų gerove – drauge su visais kurs gyvūnus mylinčią šalį!

Prašome užpildyti anketą ir registruotis iki sausio 26 dienos e. paštu svietimas@kinologija.lt.

Užsiėmimai nemokami.

Informacija mob. +370 620 293 00

G.Kavaliauskaitės nuotr.