Jūsų indėlis į kinologinį švietimą

2015 Sausis 18 d.

 

Lietuvos kinologų draugijos Mokymo centras jau ketvirti metai vykdo švietimo projektus visoje Lietuvoje. Prie šios veiklos kviečiame prisidėti ir jus!

Jeigu esate neabejingas gyvūnams, norite, kad visuomenė taptų tolerantiškesnė gyvūnams augintiniams, prisidėkite prie LKD Mokymo centro švietimo projektų ir kartu su mumis kurkite gyvūnus mylinčią šalį.

Kad kinologinio švietimo projektai teiktų naudą ir pasiektų kuo daugiau žmonių, mokesčius mokantys piliečiai šiam tikslui gali pervesti 2 proc. savo pajamų mokesčio.

Pervedę pajamų mokesčio dalį, jūs paremsite edukacijos projektus vaikų ugdymo įstaigose, vasaros stovyklose, prisidėsite ne tik prie vaikų, bet ir suaugusiųjų švietimo.

Panaršykite šiame tinklapyje, sužinokite daugiau apie mūsų veiklą ir, apsisprendę skirti 2 proc. pajamų mokesčio kinologiniam švietimui:

• Užpildykite prašymo formą FR0512 (suveskite duomenis apie save ir nurodykite datą).
• Prašymą pildykite didžiosiomis spausdintinėmis raidėmis.
• Duomenis įrašykite tik į jiems skirtus atskirus laukus, nepažeiskite laukų linijų, o nepildytinos eilutės turi likti tuščios.
• Iki 2015 m. gegužės 1 d. pateikite (tiesiogiai, per elektroninio deklaravimo sistemą arba išsiųskite paprastu paštu) prašymo formą savo apskrities valstybinės mokesčių inspekcijos teritoriniam skyriui.

Lietuvos kinologų draugijos identifikacijos numeris (kodas): 190761981.
Paramos gavėjo pavadinimas: Lietuvos kinologų draugija.
Adresas: Visorių g. 8, Vilnius, LT- 08300 Vilnius.

Dėkojame jums ir kviečiame kartu su mumis kurti gyvūnus mylinčią šalį!

Mokymo centro komanda taip pat primena, kad visada laukia entuziastingų saavnorių. Rašykite mums e.paštu savanoriai@kinologija.lt.

Guodos Kavaliauskaitės nuotr.