Kinologija ir edukacija. Paskaita LEU dėstytojams ir studentams

2016 Vasaris 19 d.

 

LKD Mokymo centras tarptautinėse šunų parodose lankytojams ir žiūrovams visuomet pasiūlo įdomių pramogų ir veiklų.

Ir dar nebuvo šunų parodos, kurioje Mokymo centro komanda kartu su kinologijos savanoriais nepristatytų kokios nors naujovės.

Šį kartą, kovo 5-ąją, 10.00 val. trečioje Litexpo salėje vyks neįprasta paskaita – „Kinologija ir edukacija. Technologinio ugdymo integravimas“.

Į paskaitą rinksis technologijų pedagogikos ir technologijų edukologijos studentai bei dėstytojai.  

Kinologinės edukacijos patirtimi su paskaitos klausytojais dalinsis Vilniaus „Ąžuolyno“ progimnazijos technologijų mokytoja, kinologijos savanorė Jolita Stapurevičiūtė.

Pasak mokytojos, jos dėstomas dalykas neturi tokių griežtų rėmų, kurie skirtų mokinių kasdienybę nuo pamokos, todėl pamokų metu išsirutulioja pašnekesiai apie gyvūnus: „Pokalbiai apie gyvūnus padeda užmegzti glaudesnį ryšį su mokiniais, jie tampa draugiškesni, nuoširdesni. Pradėjusi dirbti Mokymo centro savanore savo įspūdžiais pradėjau dalytis su mokiniais. Nemažai jų prisijungė prie kinologijos savanorių komandos. Visus kviečiu dalyvauti kinologų renginiuose ir vaikai noriai ateina, domisi šunimis ir su tuo susijusia veikla“.

Savo pedagogine patirtimi ir kūrybiniais sumanymais mokytoja J.Stapurevičiūtė dalinsis paskaitoje, registruokitės iš anksto e.paštu jolita.stapureviciute@gmail.com.