Kreipimasis į šunų mylėtojų bendruomenę

2016 Gruodis 2 d.

 

Šiais metais ir vėl planuojama kraujo donorystės akcija, kurią organizuoja VšĮ „Gyvūnų gerovės iniciatyvos" ir VšĮ „Vyšnių sodas".

Mus, gyvūnų mylėtojus, sieja bendri interesai, todėl tikime, kad kartu galime pasiekti daug gražių tikslų. Kviečiame jūsų komandą prisijungti prie Kalėdinės akcijos!

Mūsų tikslas – skleisti pagalbos kitiems idėją, suteikti daugiau informacijos žmonėms apie galimybes tapti kraujo donorais, raginti prisidėti, pabrėžiant, kad meilė gyvūnui ir žmogui yra suderinami dalykai, bendromis jėgomis siekiant visuomenės, kurioje gyvename, gerovės.

Kviečiame prisijungti ir jūsų komandos narius, kurie norėtų atstovauti jūsų organizacijai akcijos metu.

Akcijos data: gruodžio 4d. (sekmadienis)
Laikas: 12.00-15.00 val.
Vieta: Nacionalinis kraujo centras (NKC) – Vilniaus Centrinėje universalinėjė parduotuvėje (VCUP, Konstitucijos pr. 16, Vilnius).

Dalyvaujančius asmenis prašome turėti savo veiklą gyvūnų srityje reprezentuojančią atributiką (marškinėliai, kepuraitės, balionai ar kt.), kadangi akcijos metu darysime fotoreportažą, o po akcijos išplatinsime pranešimą spaudai.

Siekiame paskleisti žinią ne tik apie galimybę daryti gerus darbus ir tapti kraujo donorais, bet ir paminėti organizacijas/įmones, kurios yra socialiai atsakingos ir neabejingos gyvūnams.

Kviečiame nepraleisti progos ir dalyvauti projekte!

Norintieji registruotis, siųskite atsakymą iki gruodžio 2 d. vakaro šiuo el.paštu monika@bluelabel.lt, nurodydami organizacijos/įmonės pavadinimą bei dalyvaujančių asmenų skaičių.

Dėkojame jums ir tikimės greitai susitikti!

VšĮ „Gyvūnų gerovės iniciatyvos"
VšĮ „Vyšnių sodas"
Mob.: +370 602 46 728 (GGI, Gintarė Urbaitė)