Atverti nauji kaniterapijos interneto vartai

2015 Vasaris 8 d.

 

Terapija su gyvūnais visame pasaulyje tampa vis populiaresnė. Ne išimtis ir Lietuva, tačiau mūsų šalyje kol kas vis dar trūksta informacijos apie terapines gyvūnų savybes, stokojame kvalifikuotų specialistų, tinkamai paruoštų gyvūnų.

Kaniterapija, kaip ir kitos terapijos su gyvūnais, reikalauja ne tik domėjimosi, bet ir patikimų žinių, specialios šunų atrankos, profesionalaus šunų paruošimo, kasmetinio testavimo – kaniterapijos reikalavimų sąrašo keliais žodžiais nenusakysi.

Kol kas esame susipažinę tik su kaniterapijos pradžiamoksliu, todėl pirmiausia turime mokytis ir kaupti patirtį. Turime stengtis, kad pirmieji ir tolesni mūsų žingsniai būtų labai atsakingi.

Tikime, kad tinklapis www.kaniterapija.eu pasitarnaus ne tik kaniterapijos idėjos sklaidai, bet ir atsakingo požiūrio į kaniterapiją formavimuisi.

www.kaniterapija.eu supažindins jus su Kaniterapijos asociacijos (KA) veikla ir planais, informuos apie naujausius įvykius, kvies į renginius.

Artimiausias Kaniterapijos asociacijos renginys: KA stende – Baltijos šalių kaniterapeutai.

Kovo 7-8 d. kviečiame besidominčius terapinėmis šunų savybėmis apsilankyti Kaniterapijos asociacijos stende Litexpo rūmuose Vilniuje (fojė šalia 3-iosios salės).

Čia galėsite sužinoti apie pirmuosius kaniterapijos žingsnius ir perspektyvas, pabendrauti su Latvijos, Estijos ir Lietuvos kaniterapijos organizacijų atstovais.

Mums malonu pranešti, kad kovo 8 d. tarptautinių šunų parodų metu Litexpo rūmuose planuojamas trišalis Baltijos šalių kaniterapijos organizacijų atstovų susitikimas - apskritas stalas, kurio metu bus aptartos bendradarbiavimo ir keitimosi informacija galimybės.

Naujasis KA tinklapis sukurtas visuomeniniais pagrindais, jis bus tobulinamas.

Esame atviri pasiūlymams ir naujovėms – rašykite e.paštu info@kaniterapija.eu.

Guodos Kavaliauskaitės nuotr.