Mūsų gyvūnai – mūsų gyvenimo dalis

2015 Lapkritis 18 d.

 

Televizijos laida „Mūsų gyvūnai“ jau nuo 1997 metų lankosi jūsų namuose.

Apie geriausius žmonių draugus – gyvūnus augintinius profesionaliai, žaismingai ir įdomiai jums pasakoja laidos autorė ir vedėja Rasa Eilunavičienė bei kiti laidos dalyviai.

Kiekvienoje laidoje jūsų laukia pažintiniai reportažai, specialistų patarimai, įdomios šeimų ir jų numylėtinių istorijos, konkursai.

Laidos „Mūsų gyvūnai“ žiūrovai turi unikalią galimybę pasidairyti po tarptautines šunų, kačių, jūrų kiaulyčių ir kitų gyvūnų parodas, daugiau sužinoti apie šunų ir kačių veisles, išgirsti naudingų patarimų, kaip prižiūrėti įprastus bei egzotinius augintinius.

„Laida naudinga ne tik tiems, kas jau turi, bet ir tiems, kas dar tik ruošiasi įsigyti augintinį, – sako laidos autorė R.Eilunavičienė. – Labai svarbu gyvūną rinktis atsakingai. Jei, sakykime, mėgstate daug keliauti ir negalite augintinio pasiimti drauge, šuns geriau neauginti. Jeigu dažnai iškylaujate, pagalvokite, ar kas sutiks prižiūrėti jūsų gyvačių, driežų bei kitų „mielų padarėlių“ ūkį“.

Filmuoti laidą „Mūsų gyvūnai“ kūrybinei grupei visada smagu, tik reikia atidžiai stebėti, ar koks gyvūnėlis nesusiruošė keliauti drauge – kelioniniame kameros krepšyje įsitaisyti mėgino bent kelios katės, šuo, triušis, lindo šeškai, voras – visų neišvardysi.

Būta ir ne tokių smagių nuotykių: rengiant naujojo sezono reportažą apie vokiečių aviganius, vienas keturkojis herojus taip džiaugsmingai atlėkė pasisveikinti su laidos autore, kad šoktelėjęs nagais net per palaidinę perrėžė ranką.

Šunų veislių pristatymai, reportažai iš parodų, specialistų patarimai, pasakojimai ne tik apie augintinius, bet ir jų šeimininkus, įdomybės akvariumininkams ir egzotinių gyvūnų augintojams, gyvūnų dresūros ypatumai – tai tik dalis to, ką sekmadieniais galite pamatyti laidoje „Mūsų gyvūnai“.

Laida rodoma sekmadieniais, 10.30 val. per LRT.

Norintiems daugiau sužinoti – laidos tinklapis http://mgtv.lt/ ir skiltis socialiniame tinkle Facebook.