Nuo imbierinio Kalėdų namelio iki šunų jėgos sporto

2014 Gruodis 22 d.

 

Kas gali būti bendra tarp imbierinio Kalėdų namelio ir šunų jėgos sporto, paklausite jūs. Daug kas bendra, atsakytų Lietuvos kinologų draugijos Mokymo centro komanda kartu su savanoriais gruodžio 20-21 dieną kūrusi šventę tarptautinių šunų parodų dalyviams ir svečiams.

Išradingai papuošta trečioji Litexpo salė: tikros eglutės, dar tikresnės senovinės lietuviškos rogės, rankų darbo papuošalai, auksarankės Jūratės keptas imbierinis namelis, „šuniški“ sausainiai – malonumas akims ir ne tik...

Įdomi pramoginė programa: šunų jėgos sportininkų pasirodymai, puikiai dresuoti ResCanes šunys, Agility komandos ABU2 programa, dresūros mokyklos „Lordžio letena“prezentacija. Ir, be abejo, Kalėdų senelių (pasikeisdami plušėjo net du!) pokštai bei dovanos mažiausiems parodų lankytojams.

Turininga edukacinė programa – užsiėmimai ir paskaitos apie saugų bendravimą su gyvūnais, „kovinius“ šunis ir žmogaus atsakomybę, gyvūnų gerovę.

Išsamiau apie pramoginę edukacinę programą „Kurkime gyvūnus mylinčią šalį!“- jau netrukus, o kol kas kviečiame pasidžiaugti kinologijos savanorės Guodos Kavaliauskaitės nuotraukomis.