Pažinkime šunų veisles: mopsai ir prancūzų buldogai

2015 Sausis 6 d.

 

DĖMESIO! DĖL VIETŲ STOKOS REGISTRACIJA JAU BAIGTA!

Praėjusiais metais nemokamose Mokymo centro paskaitose visuomenei jūs daug sužinojote apie šuns pasirinkimą, tinkamą mažo šuniuko socializaciją, auklėjimą, kasdienę ir veterinarinę priežiūrą, šeimininkų atsakomybę. Atėjo laikas iš arčiau pažinti šunų veisles.

Pirmoji pažintis - susitikimas įvyks sausio 23-ąją, penktadienį, kuomet pakviesime iš arčiau pažinti dvi nuostabias šunų veisles – prancūzų buldogus ir mopsus.

Paskaitos lektorė tarptautinė šunų teisėja ir mopsų veisėja Julija Aidietienė jus supažindins su anatominėmis šių veislių savybėmis, cakarakterio ypatumais, auklėjimo „plonybėmis“. Paaiškins, kaip ruošti šios veislės šunis parodoms.

Paskaitą klubo prezidentei J.Aidietienei padės vesti prezidiumo nariai ir klubo aktyvistai.

Bus kalbama ir apie tai, kokiems žmonėms tinka šios veislės šunys, ko galima tikėtis auginant bei auklėjant mažą mopsiuką ar „prancūziuką“.

Paskaitoje žada dalyvauti nemažai Lietuvos prancūzų buldogų ir mopsų mylėtojų klubo narių su savo augintiniais – galėsite klausti, diskutuoti, smagiai praleisti penktadienio vakarą neeilinių, linksmų šunų bei jų šeimininkų draugijoje.

Paskaita nemokama.

REGISTRACIJA JAU BAIGTA!

Sabinos Sadauskaitės nuotr.